Info

Allmänt


Korapin

Hej, jag heter Korapin och du hittar mina nya fräscha lokaler i Malmö centrum. Jag är utbildad och legitimerad massör på Dokkeaw Thai Traditional Massageschool i Chiangrai Thailand, och hos mig kan du få alla de behandlingar som den thailändska massagen innefattar. Jag har även anpassad massage för Dig som är gravid.


Om du behöver vänta på din tur får du gärna slå dig ner i soffan och ta en kopp kaffe. Efter massagen bjuder jag på en frukt.


Traditionell thaimassage

Äkta traditionell thaimassage. En mycket effektiv behandling som mjukar upp stela leder och muskler. Sitter Du mycket framför datorn, lider Du av ryggbesvär eller spänningshuvudvärk? Då är detta en behandling för Dig. Massagen ökar blodcirkulationen och släpper eventuella spänningar i kroppen. Genom att man behandlar tryckpunkter och sedan sträcker ut kroppen blir den avslappad.


Aromaterapimassage

Denna behandling utförs i lugn miljö med dämpad belysning och skön avkopplande musik. Väldoftande oljor används och behandlingen upplevs väldigt avslappnande och det är inte ovanligt att man somnar under behandlingen. Oljorna mjukar upp muskler och vävnader, frigör muskelspänningar och ökar ditt välbefinnande.


Thai/Aroma blandat

Det här är en behandling som blivit mycket populär bland mina kunder. En mix av både thai och oljemassage. Här får Du en individuellt anpassad behandling uppdelat utifrån Dina egna behov. Vi börjar med thaimassage koncentrerat till Dina ömma punkter och avslutar med en avslappnande oljebehandling.


Rygg och Nacke

Dagens stillasittande jobb framför datorn, gör att många av mina kunder har rygg och nackproblem. I denna behandling koncentrerar jag mig på nacke och rygg. Trycker ut Dina muskelknutor och behandlar rygg och nacke med thailändsk Herbal Compress. Ett tygknyte som innehåller diverse örter och växter såsom tamarind och jasmin. Tygknytet värms upp och pressas mot de onda delarna kring nacken och ryggen. Detta ger skön lindring mot ömma muskler och leder.


Fotmassage

Att vårda och ta hand om sina fötter är en viktig del av hälsan i Thailand. Massagen utföres med hjälp av tummar, fingrar och en speciell zonstav i trä. Genom en speciell tryckteknik stimuleras fötternas reflexzoner vilket påverkar de inre organen i kroppen. Migrän är en åkomma som kan lindras genom denna typ av massage. Efter tryckbehandlingen avslutas det hela med att fötterna ges en mjukgörande olja som gör att Du svävar som på moln när Du lämnar behandlingsrummet.

Frukt o kaffe


Chiliolja

Chili har använts inom medicin i Kina sedan 1000 år tillbaka för att värma upp kroppen. Chilioljan innehåller capsaicin som är värmande och främjar blodcirkulationen. Oljan är speciellt bra för stela och värkande muskler och leder. Oljan sägs också kunna stärka immunförsvaret och öka ämnesomsättningen. Om Du önskar använda chilioljan i behandlingen så tillkommer en mindre kostnad.

Kontakt

Thaichili massage

Östra Förstadsgatan 3a

Malmö

Tel: 073-85 993 44

Entre

Öppet-tider

Mån - Fre

   10:00 - 20:00

Lördag

   10:00 - 18:00

Söndag

   Stängt eller enligt överenskommelse

Väntrum

Priser

60 min fr 395:-

30 min fr 245:-

Tillägg för chiliolja 50:-


Fotinstrument